Viszonteladóknak

ALVÁLLALKOZÓ PARTNERT KERES, digitális nyomdaipari- és reklámdekorációs feladatokhoz? Segítünk! DOLGOZZUNK EGYÜTT!

ELŐNYÖK, melyeket Partnereinknek kínálunk:

  • SZAKÉRTELEM a reklámban és a dekorban! 15 éves reklámszakmai tapasztalatunk van a reklámeszközök gyártásában, reklámdekorációs kivitelezésben, valamint  nyomdai- és eladáshelyi promóciós anyagok gyártásában!
  • EGYEDIBEN JÓK VAGYUNK! Célunk, hogy ügyfeleink egyedi igényeire a legmegfelelőbb nyomdaipari megoldást nyújtsuk, tehát ne csak terméket, hanem megoldást kínáljunk! Teszteljen minket, állunk elébe!
  • Szinte BÁRMILYEN ANYAGRA NYOMTATUNK, a forma sem akadály. Csak az Ön képzelete szab határt, mert speciális digitális nyomdagépeink és síkágyas kivágó- és maró asztalunk segítségével egyedi formájú és anyagú reklámeszközöket is legyártunk, kiváló minőségben. Alapanyagválasztékunkról a Technológia menüpontban talál bővebb információt!
  • VISZONTELADÓI ÁRAKON dolgozunk Partnereinkkel. Korszerű saját gyártókapacitású technológiánk lehetővé teszi, hogy alvállalkozók nélkül, költséghatékonyan dolgozzunk, így ÖNNEK IS MEGÉRI velünk dolgoztatnia.
  • BENNÜNK KORREKT ÜZLETI PARTNERRE TALÁL! Bizonyíték erre a közel 1000 cégből álló ügyfélkörünk belénk vetett bizalma, melyet a szakértelemmel végzett precíz munka, kedvező áraink, valamint a mindvégig korrekten és az emberi kapcsolatokra, az ügyfélélményre maximálisan odafigyelve végzett munka alapoz meg.
  • ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS futárszolgálattal.

Dolgozna velünk együtt? Ismerjen meg minket és a munkáinkat személyesen! Keresse kollégáinkat egyedi árajánlatért és bővebb információért!

Ajánlat kérés:
Tumbász Péter +36 20 332 9779

E-mail: szivarvanyEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

BrandMax Reklámstúdió

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.30-15.00

+36 30 543 22 22Szivárvány Reklámstúdió

Baja, Déri Frigyes sétány 9.

Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 30 22 82 149

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben