Miért mi?

Miért éri meg velünk találkozni?

Mivel a dekorációs munkák kivitelezésével és reklámeszközök gyártásával kapcsolatos valamennyi munkafázist magunk végezzük, alvállalkozók nélkül, ezért kedvező feltételeket tudjuk ajánlani minden partnerünknek. Magunk vállaljuk tehát a felelősséget a kiváló minőségért, a határidők betartásáért, az esetlegesen felmerülő gondok megoldásáért. Biztosítjuk a folyamatos személyes kapcsolattartást, kérdéseire, kéréseire első kézből azonnali válaszokat és megoldásokat kínálunk.

 A reklámstúdiót üzemeltető Déri Reklám Pont Kft.-t 2002-ben bajai székhellyel alapítottuk családi vállalkozásként azzal a céllal, hogy egy 1998-ban indított reklámiroda működtetését átvegyük a korábbi tulajdonostól.

A kezdetben egy főt alkalmazó reklámstúdióban 2017-re a munkatársak száma elérte a 10 főt. Ügyfeleink egyre szélesebb körű kiszolgálása érdekében tevékenységi körünk folyamatosan bővült, és az évek során szolgáltatásaink színvonala is egyre magasabb szintű lett.

Sikerünket a gyors, precíz munka és kedvező áraink alapozták meg. A tevékenységhez szükséges folyamatos technikai-technológiai fejlesztések, beruházások mellett elkötelezettek vagyunk. Ennek eredménye, hogy a korábbi évek folyamatos kisebb beruházásait 2006-ban egy Roland típusú nagyméretű nyomtató-vágógép, majd egy 160 cm széles lamináló-kasírozó gép üzembehelyezése követte. Gyorsnyomdai munkáinkat egy nagyteljesítményű Konica Minolta A/3 színes digitális nyomdagéppel végezzük.

2007-ben beköltöztünk a jelenlegi, mintegy 180 m2 alapterületű - Baján egyedülálló feltételeket biztosító - dekorációs, gyorsnyomdai és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó irodánkba. Itt megfelelő feltételek között dolgozhatnak grafikusaink, dekoros munkatársaink és nagyméretű nyomtatóink. Kialakítottunk egy olyan dekorációs műhelyt, melyben lehetőségünk van télen-nyáron optimális körülmények között kivitelezni a dekorációs munkákat, legfőképpen a járműdekorációkat.

2010-ben üzembe helyeztünk egy Roland nagyméretű nyomtatót, mellyel akár kamionponyvákat is nyomtathatunk 262 cm szélességben.

2013-ban beruháztunk egy UV nyomtatóra, mellyel tekercses és táblás anyagokra egyaránt tudunk nyomtani. A maximális nyomtatható táblaméret 162 cm * 305 cm.

2017-ben üzembe helyeztünk egy Summa F1612 digitális kivágó és maróasztalt, mellyel számtalan alapanyag megmunkálását, nyomtatás utáni utófeldolgozását tudjuk elvégezni.

2017-ben gépparkunk tovább bővült egy Mimaki JFX200 UV táblanyomtatóval, mellyel speciális nyomtatási feladatokat is el tudunk végezni, mint a fehér szín nyomtatása vagy a lakkozás, formalakkozás.

Kapcsolataink és professzionális gépeink lehetővé teszik, hogy dinamikusan bővülő, több száz kisebb-nagyobb vállalkozásból, vállakozóból álló állandó ügyfélkörünk mellett, a hasonló tevékenységet folytató cégek munkáját alvállalkozóként segítsük.

2019. március 31-től a reklámstúdiót üzemeltető cég nevét megváltoztattuk, az új név: BrandMax Hungary Kft. Ez a név jobban kifejezi céljainkat, törekvéseinket, álmainkat.

2019 közepén új, 580 m2-es telephelyet vásároltunk.

Célunk, hogy olyan munkahelyet alakítsunk ki, mely nem egyszerűen iroda és üzem, hanem modern alkotóház, kreatív környezet, ahová szívesen járnak be dolgozni a munkatársak.

2020-ban CRM-rendszert vezettünk be, ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében, valamint üzembe helyeztünk egy új Mimaki tekercses UV nyomtató-vágó gépet, egy fóliázó és egy hajtogató gépet.

2020 végétől elkezdtük kialakítani belső céges oktatási és képzési rendszerünket, hogy a munkatársak hatékonyan és sikeresen el tudják sajátítani a munkájukhoz szükséges folyamatokat, eljárásokat, szabályokat.

Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

https://www.facebook.com/BrandMaxHungary

Tumbász Péter
ügyvezető

elerhetoseg 02

BrandMax Reklámstúdió

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.30-15.00

+36 30 543 22 22Szivárvány Reklámstúdió

Baja, Déri Frigyes sétány 9.

Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 30 22 82 149

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben