Legyél csapatunk tagja! Mindig keressük a legjobb munkatársakat!

Ha minden vágyad egy olyan csapatban dolgozni, ahol munkánk eredménye elégedettséggel tölti el megrendelőinket, és még jól is érezzük magunkat, akkor csatlakozz hozzánk, és váltsuk meg együtt a világot!

 

Most ügyfeleink elégedettségének köszönhetően lehetőségünk nyílik

grafikus

munkatársaink létszámát növelni.

 

Mi lesz a feladatod?

A grafikai szerkesztések tennék ki a munkaidőd nagy részét. Logótervezés, arculattervezés, szórólapok, prospektusok tervezése, reklámtáblák, molinók tervezése, járműdekorációk tervezése, üzlet és iroda dekorációk tervezése.

A grafikai szerkesztések során sokat fogsz egyeztetni emailben vagy telefonon az ügyfelekkel, hogy az elvárásaiknak megfelelő anyagot készíts.

 

Betanítás

Fontos, hogy jól ismerd a CorelDraw-t és a Photoshop-ot, mert ezeket az alapoktól nem lesz időnk megtanítani! A szakma részleteit, például, hogy egy járműdekoráció tervezésénél mire kell figyelni, megtanítjuk neked.

A betanításhoz mindent meg tudunk adni, kivéve a szorgalmat és hozzáállást, ezért kérünk, csak akkor jelentkezz, ha tényleg szíved vágya nálunk dolgozni, és arra is hajlandó vagy, hogy otthon is a tanulással foglalkozz.

 

Fizetés:

Írnánk fizetést, de tudástól függően skálázódik. Ha kezdő vagy és pár dologhoz értesz, akkor pályakezdő fizut tudunk ajánlani, ha a világot is megváltó tudással rendelkezel, könnyedén kerülnek ki a kezeid közül helyesírási, esztétikai és marketing szempontból zseniális alkotások, akkor természetesen jóval többet. Nem célunk a kicsi pénzért mindent tudj kategória. Ha értesz hozzá, tényleg jól, akkor képes a cég a zsebébe nyúlni.

 

Előny, ha dolgoztál már grafikai stúdióban, van tapasztalatod digitális nyomdagépek kezelésében és reklámdekorációs munkákban. Mi nem dohányzunk munkaidőben, Te se tedd.

 

Csatlakozz hozzánk, és tegyük együtt a BrandMax Reklámstúdiót egy olyan hellyé, ahova nemcsak az ügyfelek, de a munkatársaink is örömmel járnak be, és járulj hozzá Te is sok-sok ügyfelünk elégedettségéhez!

 

Mi a BrandMax-nál egy fejlődő, 17 éve megbízhatóan működő, grafikai tervezéssel, digitális nyomtatással, reklámeszközök gyártásával és reklámdekorációval foglalkozó csapat vagyunk.

Vállalkozásunknál minden munkatárs tudása legjobbját nyújtja, és a saját területén folyamatosan fejlődik, ezért vagyunk sikeresek. Nálunk egy új kolléga nem beosztott vagy alkalmazott, hanem munkatárs, akit megbecsülünk, és aki hozzájárul a közös sikerekhez.

 

Várjuk jelentkezésed az oldal alján található űrlap kitöltésével. A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük.

 


 

BrandMax Reklámstúdió

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.30-15.00

+36 30 543 22 22Szivárvány Reklámstúdió

Baja, Déri Frigyes sétány 9.

Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 30 22 82 149

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben