Legyél csapatunk tagja!

Jó munkahely, jó fizetés, jófej munkatársak?

Azon vagyunk, hogy mindezt biztosítsuk neked.
...és még céges telefon mobilnettel, munkaruha, céges bulik, elismerések, bónuszrendszer?

REKLÁMDEKORÁCIÓS MUNKATÁRSAT KERESÜNK
Nem ismered a reklámdekoráció trükkjeit? Megtanítunk rá!

Feladatok: műhelyünkben és külső helyszínen végzett kivitelezés, nagyméretű öntapadó fóliák laminálása, kasírozása, autódekoráció, autófóliázás, reklámtáblák, molinók elkészítése, felhelyezése, cégportálok teljes körű dekorációja (felragasztás, felszerelés), nyomdaipari utómunkák, kapcsolódó adminisztráció (munkalapok használata)
Amire szükséged lesz:
legyél gyakorlatias, legyél jó barkácsolásban, legyél végtelenül precíz és kocka, ne félj létrán, vagy állványon dolgozni

DIGITÁLIS NYOMDAGÉP KEZELŐT KERESÜNK
Érdekelnek a számítógép-vezérlésű gépek, pc-k, szoftverek? Tudunk neked egy jó munkahelyet! Megtanítunk mindenre, amire szükséged lesz.

Feladatok: reklámanyagok nyomtatása digitális nyomtatóinkon, a kapott grafikai anyagok ellenőrzése, a nyomtatások előkészítése, nyomtatók kezelése, karbantartása, alapanyagok rendezett tárolása, kapcsolódó adminisztráció pontos vezetése

Amire szükséged lesz:
legyen jó műszaki érzéked, mániád legyen, hogy odafigyelsz a részletekre, és észreveszel minden apróságot, már az oviban is csavarhúzó volt a jeled, bármilyen szoftver használatát könnyen megtanulod

GRAFIKUST KERESÜNK
Nulláról nem fogjuk tudni megtanítani Neked. Ha már használsz grafikai programokat, szerkesztettél már logót, szórólapot, akkor sokat tanulhatsz tőlünk.

Feladatok: logótervezés, arculattervezés, kiadványok tördelése, járműdekorációk, reklámanyagok grafikai tervezése. Kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Amire szükséged lesz:
Esztétikai érzék, pontosság, kreativitás, képesség arra, hogy megértsd, megismerd az embereket.


CSOPORTVEZETŐT KERESÜNK
Lennél reklámdekorációs csapatunk és digitális nyomdagépeink kezelőinek csoportvezezetője?
Nem ismered a reklámdekoráció trükkjeit?
Nem értesz nyomtatóink kezeléséhez?
Ha te vagy az emberünk, gyorsan megtanítunk rá!
Gyakorlatias és pontos vagy? Vállalod a felelősséget?
Fizetésed Tőled függ, de csoportvezetöként 300 000 Ft alatt nem fogsz hazavinni.

Minden munkakör esetén elvárás:
felelősségvállalás, tanulási hajlandóság, a munkáról a pörgés jut eszedbe, B kategóriás jogosítvány vezetési tapasztalattal, mi nem dohányzunk munkaidőben, te se tedd


JELENTKEZÉS:
Jelentkezni kizárólag az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött fényképes önéletrajzzal lehet, 2019. augusztus 5-ig.

Munkavégzés helye: Baja


Víziónk, hogy ügyfeleink könnyebb, gyorsabb, problémamentesebb kiszolgálást kapjanak, mint bárki másnál. Célunk szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálni, Bajáról meghódítani az egész országot. #hellohungary

Cégünk a BrandMax Hungary Kft. (korábbról így ismerheted: Szivárvány Reklám és Dekor Stúdió) egy folyamatosan fejlődő, 17 éve megbízhatóan működő, grafikai tervezéssel, digitális nyomtatással, reklámeszközök gyártásával és reklámdekorációval foglalkozó vállalkozás.
Vállalkozásunknál minden munkatársnak a legjobbját kell nyújtania, és a saját területén folyamatosan fejlődnie, hiszen csak így, közösen lehetünk sikeresek. Nálunk nem beosztott vagy alkalmazott leszel, hanem munkatárs, akit megbecsülünk, és aki hozzájárul a közös sikerekhez.
Előny: ha hosszútávra keresel megbízható, stabil munkahelyet, mert Te is megbízható és stabil munkaerő vagy, itt a helyed!

28368058 m 78953668 m

 

 

Központi iroda

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 30 543 22 22
+36 79 423 503Fiók iroda

Baja, Déri Frigyes sétány 9.
Nyitva: H-K-Sz-Cs: 8.00-16.30
Pénteken: 8.00-16.00

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben