Legyél csapatunk tagja! Mindig keressük a legjobb munkatársakat!

Te is szeretnél munkatársként részese lenni egy jó hangulatú, magas színvonalon teljesítő csapat sikereinek?

Mi a BrandMax-nál egy fejlődő, 17 éve megbízhatóan működő, grafikai tervezéssel, digitális nyomtatással, reklámeszközök gyártásával és reklámdekorációval foglalkozó csapat vagyunk.

Vállalkozásunknál minden munkatárs tudása legjobbját nyújtja, és a saját területén folyamatosan fejlődik, ezért vagyunk sikeresek. Nálunk egy új kolléga nem beosztott vagy alkalmazott, hanem munkatárs, akit megbecsülünk, és aki hozzájárul a közös sikerekhez.
Most csatlakozhatsz Te is reklámdekorációs csapatunkhoz, és részt vehetsz cégtáblák, üzletportálok, járműdekorációk és egyéb reklámdekorációs eszközök profi kivitelezésében


Digitális nyomdagép kezelő
munkatársként

Feladataid lesznek:
reklámanyagok nyomtatása digitális nyomtatóinkon, a kapott grafikai anyagok ellenőrzése, a nyomtatások előkészítése, nyomtatók kezelése, karbantartása, alapanyagok rendezett tárolása, kapcsolódó adminisztráció pontos vezetése.

Amire számíthatsz:
Versenyképes fizetés, 8 órás bejelentett munkaviszony, munkaidő munkanapokon 7:45-16:15, biztos munkahely, modern munkakörülmények, betanítási program, személyes és szakmai képzési lehetőségek, motivációs bónusz-rendszer.

Téged keresünk, amennyiben:
Szívesen dolgozol számítógépes környezetben; szereted, ha minőségi munka jön ki a kezed alól; precíz vagy és észreveszed a hibákat; szeretsz nyomtatókkal dolgozni, de a szoftvereket is könnyen megtanulod; szereted a pörgős munkát, ahol mindig van mit tenni; a feladatok gyors megoldására törekszel, gyakorlatias vagy és jó műszaki érzékkel rendelkezel; alapszintű angol szöveget tudod olvasni és értelmezni; van B-s jogsid és munkaidőben te sem dohányzol.

Munkavégzés helye: Baja, Dózsa György út 8.

Előny:
- grafikai szoftverek használata
- nyomdai termékek paramétereinek ismerete
- lézer és tintasugaras nyomtatók szervizelésében szerzett tapasztalat

 


Reklámdekorációs munkatársként

Feladataid lesznek:

műhelyünkben és külső helyszínen végzett kivitelezés, nagyméretű öntapadó fóliák laminálása, kasírozása, reklámtáblák, molinók elkészítése, felhelyezése, cégportálok teljes körű dekorációja (felragasztás, felszerelés), autódekoráció, autófóliázás, nyomdaipari utómunkák, kapcsolódó adminisztráció (munkalapok használata)


Amire számíthatsz:
Versenyképes fizetés, 8 órás bejelentett munkaviszony, munkaidő munkanapokon 7:45-16:15, biztos munkahely, modern munkakörülmények, betanítási program, személyes és szakmai képzési lehetőségek, motivációs bónusz-rendszer.

Amire szükséged lesz:
legyél gyakorlatias, legyél jó barkácsolásban, legyél végtelenül precíz és kocka, mániád legyen, hogy odafigyelsz a részletekre, és észreveszel minden apróságot,
felelősségvállalás, tanulási hajlandóság, a munkáról a hajtás és a pörgés jut eszedbe, B kategóriás jogosítvány vezetési tapasztalattal, nem félsz létrán, vagy állványon dolgozni, mi nem dohányzunk munkaidőben, te se tedd

 

Magadra ismersz?
Siess, nehogy más megelőzzön! Várjuk jelentkezésed az oldal alján található űrlap kitöltésével 2020. június 6-ig. A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük.

 

28368058 m 78953668 m

 

BrandMax Reklámstúdió

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.30-15.00

+36 30 543 22 22Szivárvány Reklámstúdió

Baja, Déri Frigyes sétány 9.

Hétfő: 8.00-15.00
Kedd: 8.00-14.00
Szerda: 8.00-15.00
Csütörtök: 8.00-14.00
Péntek: 8.00-14.30

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben