Legyél csapatunk tagja! Mindig keressük a legjobb munkatársakat!

Most csatlakozhatsz reklámdekorációs csapatunkhoz, és részt vehetsz cégtáblák, üzletportálok, járműdekorációk és egyéb reklámdekorációs eszközök profi kivitelezésében!

 

REKLÁMDEKORÁCIÓS MUNKATÁRS

Nem ismered a reklámdekoráció trükkjeit? Megtanítunk rá!

Feladatok: műhelyünkben és külső helyszínen végzett kivitelezés, nagyméretű öntapadó fóliák laminálása, kasírozása, autódekoráció, autófóliázás, reklámtáblák, molinók elkészítése, felhelyezése, cégportálok teljes körű dekorációja (felragasztás, felszerelés), nyomdaipari utómunkák, kapcsolódó adminisztráció (munkalapok használata)

Amire szükséged lesz:

legyél gyakorlatias, legyél jó barkácsolásban, legyél végtelenül precíz, ne félj létrán, vagy állványon dolgozni

 

DIGITÁLIS NYOMDAGÉP KEZELŐ MUNKATÁRS

Érdekelnek a számítógép-vezérlésű gépek, pc-k, szoftverek? Tudunk neked egy jó munkahelyet! Megtanítunk mindenre, amire szükséged lesz.

Feladatok: reklámanyagok nyomtatása digitális nyomtatóinkon, a kapott grafikai anyagok ellenőrzése, a nyomtatások előkészítése, nyomtatók kezelése, karbantartása, alapanyagok rendezett tárolása, kapcsolódó adminisztráció pontos vezetése

Amire szükséged lesz:

legyen jó műszaki érzéked, mániád legyen, hogy odafigyelsz a részletekre, és észreveszel minden apróságot, már az oviban is csavarhúzó volt a jeled, bármilyen szoftver használatát könnyen megtanulod

 

GRAFIKUS

Nulláról nem fogjuk tudni megtanítani Neked. Ha már használsz grafikai programokat, szerkesztettél már logót, szórólapot, akkor sokat tanulhatsz tőlünk.

Feladatok: logótervezés, arculattervezés, kiadványok tördelése, járműdekorációk, reklámanyagok grafikai tervezése. Kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Amire szükséged lesz:

Esztétikai érzék, pontosság, kreativitás, képesség arra, hogy megértsd, megismerd az embereket.

 

 Minden munkakör esetén elvárás:

A legjobb tulajdonságod a nyitottságodon felül a precizitás.

A szolgáltatásaink körébe tartozó termékek, alapanyagok, gyártási eljárások teljeskörű ismerete - erre megtanítunk!

Legyél rendkívül tisztességes, nyitott a felelősségvállalásra, magabiztos, energikus. B kategóriás jogosítvány vezetési tapasztalattal.

Mi nem dohányzunk munkaidőben, te se tedd.

Mi a BrandMax-nál egy fejlődő, 17 éve megbízhatóan működő, grafikai tervezéssel, digitális nyomtatással, reklámeszközök gyártásával és reklámdekorációval foglalkozó csapat vagyunk.

Vállalkozásunknál minden munkatárs tudása legjobbját nyújtja, és a saját területén folyamatosan fejlődik, ezért vagyunk sikeresek. Nálunk egy új kolléga nem beosztott vagy alkalmazott, hanem munkatárs, akit megbecsülünk, és aki hozzájárul a közös sikerekhez.

Várjuk jelentkezésed az oldal alján található űrlap kitöltésével. A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük.


 

BrandMax Reklámstúdió

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.30-15.00

+36 30 543 22 22Szivárvány Reklámstúdió

Baja, Déri Frigyes sétány 9.

Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 30 22 82 149

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben