Miért mi?

Miért éri meg velünk találkozni?

Mivel a dekorációs munkák kivitelezésével és reklámeszközök gyártásával kapcsolatos valamennyi munkafázist magunk végezzük, alvállalkozók nélkül, ezért kedvező feltételeket tudjuk ajánlani minden partnerünknek. Magunk vállaljuk tehát a felelősséget a kiváló minőségért, a határidők betartásáért, az esetlegesen felmerülő gondok megoldásáért. Biztosítjuk a folyamatos személyes kapcsolattartást, kérdéseire, kéréseire első kézből azonnali válaszokat és megoldásokat kínálunk

 A reklámstúdiót üzemeltető Déri Reklám Pont Kft.-t 2002-ben bajai székhellyel alapítottuk családi vállalkozásként azzal a céllal, hogy egy 1998-ban indított reklámiroda működtetését átvegyük a korábbi tulajdonostól.

A kezdetben egy főt alkalmazó reklámstúdióban 2017-re a munkatársak száma elérte a 9 főt. Ügyfeleink egyre szélesebb körű kiszolgálása érdekében tevékenységi körünk folyamatosan bővült, és az évek során szolgáltatásaink színvonala is egyre magasabb szintű lett.

Sikerünket a gyors, precíz munka és kedvező áraink alapozták meg. A tevékenységhez szükséges folyamatos technikai-technológiai fejlesztések, beruházások mellett elkötelezettek vagyunk. Ennek eredménye, hogy a korábbi évek folyamatos kisebb beruházásait 2006-ban egy Roland típusú nagyméretű nyomtató-vágógép, majd egy 160 cm széles lamináló-kasírozó gép üzembehelyezése követte. Gyorsnyomdai munkáinkat egy nagyteljesítményű Konica Minolta A/3 színes nyomtató-fénymásoló berendezéssel végezzük.

2007-ben beköltöztünk a jelenlegi, mintegy 180 m2 alapterületű - Baján egyedülálló feltételeket biztosító - dekorációs, gyorsnyomdai és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó irodánkba. Itt megfelelő feltételek között dolgozhatnak grafikusaink, dekoros munkatársaink és nagyméretű nyomtatóink. Kialakítottunk egy olyan dekorációs műhelyt, melyben lehetőségünk van télen-nyáron optimális körülmények között kivitelezni a dekorációs munkákat, legfőképpen a járműdekorációkat.

2010-ben üzembe helyeztünk egy Roland nagyméretű nyomtatót, mellyel akár kamionponyvákat is nyomtathatunk 262 cm szélességben.

2013-ban beruháztunk egy UV nyomtatóra, mellyel tekercses és táblás anyagokra egyaránt tudunk nyomtani. A maximális nyomtatható táblaméret 162 cm * 305 cm.

2017-ben üzembe helyeztünk egy Summa F1612 digitális kivágó és maróasztalt, mellyel számtalan alapanyag megmunkálását, nyomtatás utáni utófeldolgozását tudjuk elvégezni.

Kapcsolataink és professzionális gépeink lehetővé teszik, hogy dinamikusan bővülő, több száz kisebb-nagyobb vállalkozásból, vállakozóból álló állandó ügyfélkörünk mellett, a hasonló tevékenységet folytató cégek munkáját alvállalkozóként segítsük.

Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

elerhetoseg 02

Központi iroda

Baja, Dózsa György út 8.
Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00

+36 79 423 503
+36 30 8 423 503
+36 30 69 22 595

Fiók iroda

Baja, Déri Frigyes sétány 9.
(a CIB bank és a Déry üzletház között)

Nyitva: Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.30

+36 79 322 543

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletes leírás

Rendben